Pamperbank

Pamperbank Duffel

Een pamperbank is een permanente inzamelactie voor luieroverschotten. Op verschillende plaatsen in Duffel daarom pamperzuilen tegenkomen. Heb je thuis nog luiers over van je eigen (klein)kinderen? Geef ze dan een mooie bestemming en breng ze naar één van deze zuilen.

De luiers worden regelmatig opgehaald, gesorteerd en ingepakt per maat. Nadien worden ze terug ter beschikking gesteld aan gezinnen met een beperkt inkomen. We werken daarvoor samen met verschillende partnerorganisaties met fantastische vrijwilligers; Sprang én de Kinderboetiek.

Locaties

Je kan alvast pamperzuilen tegenkomen op volgende locaties:

  • Het gemeentehuis (Gemeentestraat 21)
  • KDV De Hummeltjes (Rooienberg 12)
  • Kind & Gezin (Kwakkelenberg 1-3)
  • Bibliotheek Duffel (Onze-Lieve-Vrouwlaan 1)
  • Kinderboetiek (Achteringang kasteel Gevers, Rooienberg 21b)

Heb je nood aan pampers?

Heb je nood aan pampers? Ga dan zeker eens langs bij de Kinderboetiek (in kasteeltje Gevers). De kinderboetiek is elke woensdag van 14 tot 16 uur én op zaterdag 10 tot 12 uur geopend.

De pampervoorraad die we inzamelen zal door de Kinderboetiek verkocht worden aan een heel lage prijs, aan elk gezin met kinderen jonger dan 3 jaar die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming.

Weet je niet of je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming, of heb je geen recht op een verhoogde tegemoetkoming? Neem dan zeker even contact op met de Brugfiguur Huis van het Kind of de sociale dienst van de gemeente Duffel.

Ander incontinentiemateriaal?

Heb je een overschot aan ander incontinentiemateriaal voor kinderen of volwassenen, geef ons dan zeker een seintje. Ze kunnen niet opgehaald worden in de pamperzuilen, maar we kunnen ze wel verdelen via onze samenwerking met verschillende organisaties.

Meer informatie?

Heb je nood aan meer informatie? Stuur dan even een mailtje of een berichtje naar de Brugfiguur Huis van het Kind.