Openbare hang- en sportplekken

Zin in beweging?

Sporten is niet alleen gezond maar ook leuk! In Duffel zijn verschillende sportmogelijkheden waar je alleen of samen met vrienden aan kan deelnemen.

Sportaanbod Duffel

Daarnaast zijn er ook verschillende Duffelse sportverenigingen voor jong en oud. 

Ontdek ze hier!

Duffel heeft ook verschillende speelpleintjes met grasvelden om te voetballen bijvoorbeeld, maar ze zijn ook aangenaam om te gaan chillen.
Bekijk hier een overzicht van speelpleintjes in Duffel

Gewoon chillen?

Wil je graag met vrienden afspreken maar ben je op zoek naar een toffe plek? In Duffel zijn verschillende openbare plekken waar je terechtkan:

 • Achter de kerk van de Mijlstraat kan je op een veilige manier een kampvuur maken. Hier moet je op voorhand een vergunning voor aanvragen via dit formulier.
 • In Duffel kan je gezellig samenkomen, wandelen, joggen of sporten in de verschillende parken of het bos. 
  • Muggenbergpark (gelegen aan Hondiuslaan): dit is ook wel gekend als hét park van Duffel met verschillende vijvers en wandelpaden. Tijdens een zonnige dag is het een ideale plek voor een picknick bijvoorbeeld.
  • Ter Elstpark (aansluitend bij het Muggenbergpark): dit is het domein dat de kasteelruïne Ter Elst omgeeft. Het is ook een unieke locatie voor evenementen in Duffel.
  • Park Perwijs (gelegen aan de Handelsstraat): oorspronkelijk was het park een onderdeel van het kasteel in de 19de eeuw. Nu is het een gemeentelijk park waar je aangenaam kan vertoeven en tot rust komen.
  • Mouriaubos (aan Mechelsebaan, ter hoogte van Stormsschranslaan): dit bos is ideaal voor wandelaars maar je kan er ook komen voetballen of tot rust komen in de natuur. 
  • Natuurgebieden: er zijn nog verschillende natuurgebieden waar je kan gaan wandelen, fietsen, bewegen of tot rust komen. Ontdek ze hier