Onderwijsbeurs Technopolis Mechelen

Gepubliceerd op vrijdag 3 feb 2023 om 13:19
Gaat je kind binnenkort naar het secundair onderwijs? De onderwijsbeurs helpt je bij de keuze van een nieuwe school. De toegang is gratis, maar je dient vooraf in te schrijven.

Wat mag je verwachten?

Op de onderwijsbeurs maak je kennis met het onderwijsaanbod in de eerste graad van het secundair onderwijs. Je krijgt er een overzicht van alle studierichtingen en waar ze toe leiden (van arbeidsmarkt tot verder studeren).

De directies en leerkrachten vertellen je graag meer over hun school aan de infostanden. Je kan secundaire scholen uit Mechelen, Heist-o/d-Berg, Keerbergen, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Haacht, Tildonk, Kapelle o/d Bos, Berlaar en Rotselaar bezoeken.

De Centra voor Leerlingenbegeleiding (CLB’s) helpen je graag met individuele vragen rond studiekeuze en ook de Opvoedingswinkel van Mechelen is aanwezig.

Praktisch

 • Voor wie?
  Alle kinderen van het 5de en 6de leerjaar en hun ouders zijn van harte welkom! Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven de onderwijsbeurs te bezoeken, kan je met maximum 3 personen per gezin inschrijven.
 • Wanneer?
  Woensdag 15 februari 2023, tussen 13u en 20u.
 • Waar?
  Technopolis, Technologielaan 1, 2800 Mechelen
 • Inschrijven
  Gratis toegang, maar inschrijven is verplicht. 
   Schrijf je hier in