JAC wijst Duffelse jongeren de weg

Gepubliceerd op donderdag 20 jan 2022 om 15:35
Er komt gedurende één jaar een medewerker van het jongerenaanbod van het CAW (JAC) naar Duffel. Jongeren tussen 12 en 25 jaar kunnen vanaf 1 februari elke dinsdag gratis en laagdrempelig terecht met hun vragen in het JAC-informatiepunt.

De JAC'er in Duffel

Sarah Massart is de hulpverlener van het JAC die gedurende één jaar naar Duffel komt om jongeren een luisterend oor of helpende hand te bieden voor al hun vragen. 

Tijdens een eerste gesprek bekijkt Sarah samen met de jongere welke mogelijkheden er zijn en verwijst indien nodig naar een collega of andere organisaties om gepaste hulp op maat te voorzien.

Vragen over allerlei thema’s zoals administratie en geld, gezondheid, je goed voelen, migratie, op eigen benen, school en vrije tijd, seks en relaties, vrienden en familie en wonen kunnen aan bod komen.

Waar kan je Sarah vinden?

Elke dinsdagnamiddag tussen 14.30 u. en 16.15 u. kan je zonder afspraak langsgaan in De Reiger (G. Van der Lindenlaan 24). 

Tussen 12 u. en 14 u. is Sarah beschikbaar op afspraak waarbij er ook kan gekozen worden voor een gesprek op een andere locatie (bijvoorbeeld op school).

Hoe maak je een afspraak?

Een afspraak maken met Sarah is momenteel al mogelijk. Dat kan via WhatsApp, SMS en telefoon op het nummer 0492 14 37 26 of via mail sarah.massart@cawboommechelenlier.be.
 

Deze samenwerking is mogelijk dankzij projectsubsidies van de Vlaamse overheid voor het versterken van mentaal welzijn van kinderen en jongeren. Samen met de Duffelse Jeugdraad werd het project #nogefkes opgezet om hiermee aan de slag te gaan.